top of page
Szoptatás

Szoptatástámogatás

Gyermekeim születése és a velük töltött évek átformálták a világomat. Magam is tapasztaltam, hogy bár szerettem volna tájékozódni, de nehéz volt kiszűrni a hiteles információkat, sokszor egymásnak ellentmondó tanácsokat kaptam, és nagyon kevesen támogattak igazán a szoptatásban.

Hordozási tanácsadóként már évek óta segítettem családoknak, és magam is nagyon sokszor találkoztam a tanácsadások, baba-mama klubok alkalmával különböző szoptatásra vonatkozó kérdésekkel. Mivel szívügyem a szoptatás, anyatejes táplálás, az anya-baba egység támogatása és a válaszkész gondoskodás, régóta terveztem, hogy szoptatástámogató szakemberként képzem magam tovább.

2020-2022 közt a Semmelweis Egyetem Laktációs szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szakán tanultam. A képzés során mélyrehatóan tanultunk a szoptatás biológiai és társadalmi, lelki hátteréről, különböző nehézségek és helyzetek megoldásáról. A szoptatási tanácsadó végzettség megszerzésének érdekében 500 gyakorlati órát töltöttem el az egyik nagy klinikán, a szakdolgozatom témája pedig a szülés körülményeinek és anyai megélésének hatása volt a szoptatásra.

Kislányomat a hátamon hordozva sétálok a Duna partján

Szoptatás,
Babahordozás

Információk, praktikus segítség, elvárás- és ítélkezésmentes támogatás a saját utatok megtalálásában.
bottom of page