top of page
Rólam

Üdvözöllek a honlapomon!

Czétényiné Koltai Anna vagyok, három gyermek édesanyja,
laktációs szaktanácsadó, baba-és gyermekhordozási tanácsadó, dúla, gyermekágyas dúla.

Portré magamról

Egy ötgyermekes nagycsaládban nőttem fel másodikként, így már gyermekként se volt számomra ismeretlen a kisbabákról való gondoskodás, mégis hatalmas változást és sok új tudást hozott számomra három gyermekem érkezése. Eredetileg régészként végeztem, de fiatalon, közvetlenül az egyetemi tanulmányaim befejezése után váltam édesanyává.

Saját kisfiam hordozása során ismerkedtem meg a babahordozás csodálatos világával. Lenyűgöztek a gyönyörű hordozókendők, és hogy mennyi mindent adhat mind a szülőnek, mind a gyermeknek a testközelség. Így 2017-ben Elvégeztem a Beli Buba Babahordozó Iskola baba-és gyermekhordozási tanácsadó képzését. Az elmúlt években számtalan családnak segítettem a babahordozásban, egyéni tanácsadásokon, minitanácsadásokon, online és személyesen, hordozós klubokban, illetve hordozós sportórákon.

Baba-és gyermekhordozási tanácsadóként szívesen segítek neked abban, hogy megtaláljuk a számotokra legmegfelelőbb hordozókendőt vagy hordozóeszközt, hogy megtanuljátok a használatát, vagy a későbbiek során bármikor, ha elakadtok, kérdésetek van.

A családoknak való segítésben megtaláltam önmagam. Csodálatosnak tartom ezt az időszakot, minden nehézségével és dilemmájával együtt, újra és újra nagy örömöt jelent számomra támogatni, segíteni ilyenkor. Édesanyaként és szakemberként magam is tapasztaltam, hogy bár a kisbabánk érkezése izgalmakkal teli boldogságot jelent, ugyanakkor mindannyian tele vagyunk kérdésekkel, kétségekkel, lehetünk kialvatlanok, szomorúak, és sokszor egyáltalán nem egyszerű.

2020 nyarán elvégeztem Mesőnél gyermekágyas segítő képzését. Ősszel a DONA International hazai dúlaképzésén, illetve 2020-2021 közt az egy éves Holisztikus Dúlaképzésére jártam. Édesanyaként magam is szültem császármetszéssel, majd második és harmadik gyermekemet természetes úton, így szembesültem vele, mennyi kérdés, bizonytalanság merülhet fel bennünk a mindennapokban. Szeretnélek abban segíteni, hogy ha a szülésedre készülve információra vagy támogatásra van szükséged, ezeket megkaphasd, hogy átbeszélhesd valakivel a bizonytalanságaid. A gyermekágyas időszakban is szívesen melletted állok, hogy beszélhess arról, amiket átéltél, és a szülővé válásotok kérdéseiről, és hogy megélhesd azt a gondoskodást, ami minden friss édesanyának járna. 2022-ben pedig részt vettem Meső Párkapcsolatok támogatása szülőszobán innen és túl képzésén, hogy jobban tudjalak titeket segíteni párként, családként is a perinatális időszakban.

2020-2022 közt a Semmelweis Egyetem laktációs szaktanácsadó képzésén tanultam, hogy szoptatási tanácsadóvá válhassak, ahol a gyakorlataim során rengeteg frissen szült édesanyával és újszülött gyermekével találkoztam. A jövőben szeretném majd letenni a nemzetközi vizsgát, de ezzel még nem rendelkezem. Szívesen segítelek Téged szoptatásra felkészülésben, szoptatási kérdéseid megválaszolásában, és rendszeresen tartok szoptatástámogató anya-baba köröket.

Kislányomat a hátamon hordozva sétálok a Duna partján

Szoptatás,
Babahordozás

Információk, praktikus segítség, elvárás- és ítélkezésmentes támogatás a saját utatok megtalálásában.
bottom of page